Disclaimer voor Kieswaizer

Laatst bijgewerkt: 19-09-2023

Door gebruik te maken van de diensten van Kieswaizer, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van Kieswaizer.

1. Geen garanties

Kieswaizer is een online tool die is ontwikkeld door 9to5 software B.V. om gebruikers te helpen bij het verkennen van hun politieke voorkeuren. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en nuttige informatie te verstrekken, bieden we geen garanties voor de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van Kieswaizer is geheel op eigen risico.

2. Geen vervanging voor professioneel advies

De informatie en aanbevelingen die door Kieswaizer worden gegenereerd, zijn bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Ze vormen geen vervanging voor professioneel advies, met name juridisch, fiscaal, financieel of medisch advies. We raden gebruikers aan om voor specifieke kwesties altijd professioneel advies in te winnen.

3. Privacy en beveiliging

Bij Kieswaizer hechten we veel waarde aan de privacy en beveiliging van gebruikersgegevens. We verzamelen alleen anonieme gegevens om onze service te verbeteren en genereren geen persoonlijke profielen. Desondanks kunnen we geen absolute garantie bieden voor de beveiliging van gegevens tijdens verzending via het internet. Gebruik Kieswaizer met de kennis dat de beveiliging van gegevens inherent risico's met zich meebrengt.

4. Geen aansprakelijkheid

9to5 software B.V., haar medewerkers, en aanverwante partijen zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere, gevolg- of exemplarische schade, met inbegrip van maar niet beperkt tot verlies van winst, goodwill, gegevens of andere immateriële verliezen die voortvloeien uit het gebruik van Kieswaizer of de onmogelijkheid om het te gebruiken.

5. Wijzigingen en updates

Kieswaizer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, bijgewerkt of beëindigd. We streven ernaar om de service te verbeteren en te updaten, maar we zijn niet verplicht om dit te doen.

6. Acceptatie van voorwaarden

Door Kieswaizer te gebruiken, stemt de gebruiker in met deze disclaimer en gaat hij akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Als de gebruiker niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient hij Kieswaizer niet te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact op met 9to5 software B.V. via support@9to5.software. Bedankt voor uw begrip en het gebruik van Kieswaizer.